Welkom in ons gastenboek

Dank u wel voor een bezoek aan onze website. Laat een bericht achter in ons gastenboek door op de blauwe knop te drukken

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Gerard en Gerda Olde Weghuis, 8. okt, 2019
Hallo,
Wij zijn op zoek naar een pup, onze schapendoes is in augustus ingeslapen, ze was 15 jaar oud. Hebben jullie nog pups?
Hartelijke groet
E-mail:
Geschreven door Fam. Groote Haar, 23. jan, 2018
Na bijna 17! Jaar hebben wij vorige week afscheid genomen van onze grote vriend Bommel (Feline), zusje van Fiesta. Bommel is nooit ziek geweest en mocht thuis bij ons op schoot inslapen. Wat hebben we van Bommel genoten.....
E-mail:
Geschreven door Hannie Vierhout, 2. okt, 2016
Vandaag is onze Wonder 1 jaar geworden. Wij zijn ontzettend blij met haar, ze is een hele vrolijke schapendoes. Ze gaat trouw naar de training op zondag ochtend vroeg. Om 09.00 uur staat ze op het veld om te proberen de aanwijzigingen goed op te volgen. Vanmorgen was het een kletsnatte training. Nu is het uitrusten geblazen en heel sloom zijn. Ook af en toe even spelen met mijn touw. Ik ben blij dat ik bij hele leve ouders ben komen wonen en hoop nog heel lang hiervan te mogen genieten. Ik doe er een foto van mij er bij, kan je zien hoe lui ik kan wezen.
E-mail:
Geschreven door Jos Passenier, 4. jun, 2016
Hallo Margot en Jan,
Juni 2004 hebben wij onze Schapendoes, Kilian Taylor, bij jullie opgehaald. Vader isX'scaramouche van Dancing Cloud en moeder is jullie Fiesta. 8 weken oud was Taylor en nu is hij 12 jaar en nog steeds een heel blije hond, die elke dag met mij meegaat met mijn hondenuitlaat. Onbetwist is hij de leider van elke roedel, die per dag verandert, rustig is Taylor aanwezig en iedere hond, van Oudduitse herder tot dwerg Pincher, neemt zijn leiderschap, dat zonder blaffen of grommen wordt uitgevoerd door T, aan. Bij de dierenarts is hij in die 12 jaar alleen geweest voor de jaarlijkse controle. Nooit ziek geweest. Zijn aaibare en prachtige uiterlijk en zijn lieve karakter charmeert iedereen. Ik hoop dat hij nog lang bij mij is. Zijn conditie is door de HUM, HondenUitlaatMontfoort, uitstekend. Elke dag rennen, spelen, ballen, oke dat is allemaal iets minder geworden in het afgelopen jaar, maar 12 jaar is niet niks, en wij zijn 'smiddags ruim drie weg, waarvan twee uur spelen is met zijn vriendjes. Zonder facebook te gebruiken heeft Taylor zo'n 25 goede en ware hondenvriendjes. Wij, mijn partner en ik zijn dolblij met hem en danken jullie voor zo'n gezonde, blij schapendoes. Diervriendelijke groet Jos Passenier
E-mail:
Geschreven door Hannie Vierhout, 9. jan, 2016
Goemorgen Margot en Jan, even een kattebelletje(hondendelletje) van Wonder. Ik ben toch zo blij met mijn ouders dat ik de hele dag loop te springen. Eten vindt ik ook heel fijn en dan die fijne ommetjes die ik elke dag maak. Ik doe nu mijn best met slapen. Mijn moeder heeft er een tweede bench bij gekocht die kleiner is, en die staat in de slaapkamer, nu slapen wij gezellig met ze drieën.
Groetjes van Wonder.
E-mail:
Geschreven door Hannie Vierhout, 29. okt, 2015
Hallo Margot en Jan, wat zijn wij blij om jullie te kennen. Wij hebben een dinsdag gezellige uurtjes gehad met mekaar. Natuurlijk hebben wij genoten van jullie honden, maar het voornaamste waren de pups. Hoop mekaar snel weer te ontmoeten.
Groeten van Eef en Hannie
E-mail:
Geschreven door Rosalie Groote Haar, 19. aug, 2015
Hallo Jan en Margot,

Bommel (Feline) is inmiddels ook al 14 jaar bij ons. ' S ochtends lijkt ze wel een pup, zo blij. In de loop van de dag slaat de vermoeidheid toch wel toe. Zie foto; wat een vrolijke hond.

Groetjes Rosalie Groote Haar
E-mail:
Geschreven door Rosalie Groote Haar, 19. aug, 2015
Hallo Jan en Margot,

Bommel (Feline) is inmiddels ook al 14 jaar bij ons. ' S ochtends lijkt ze wel een pup, zo blij. In de loop van de dag slaat de vermoeidheid toch wel toe. Zie foto; wat een vrolijke hond.

Groetjes Rosalie Groote Haar
E-mail:
Geschreven door Marijke Verver, 26. sep, 2014
Hallo Jan en Margot,
Wat was het de 21e september weer een grandioos evenement. We denken er nog steeds aan en vertellen andere doeseigenaren er over,en die hadden ook zo graag.........Japke en wij zijn blij: wij waren er bij! Tot een volgend keer.
E-mail:
Geschreven door Daphne Pijnaker-Kooistra , 30. jun, 2014
Beste Margot
Ben nog altijd blij met onze kanjer die we bij jullie bijna 16 jaar geleden hebben opgehaald. Axel beau is van 30-08-1998 en nog altijd mijn allerbeste vriend, maatje, gezinslid bij ons en gezegend met elke dag dat ik nog zo van hem kan genieten. Een grote knuffel van Axel beau en zijn gezinnetje
E-mail:
Geschreven door jolanda, 26. feb, 2014
Het wordt met de dag spannender !
E-mail:
Geschreven door Elbstrandflitzer WILLMA, 6. feb, 2014
Beautiful page.
Greetings from Germany!
Elbstrandflitzer WILLMA
E-mail:
Geschreven door Margot Smeenge, 29. dec, 2013
Het mailadres van de kennel van de Rietveldsche Vaart is veranderd in
mjk01@ziggo.nl
E-mail:
Geschreven door Otten, 9. dec, 2013
Tristan 14 jaar
E-mail:
Geschreven door Otten, 9. dec, 2013
Hallo Jan en Margot
Begin 2000 hebben wij onze lieve
Does bij jullie opgehaald. Voor ons een dag om nooit meer te vergeten. Wat waren
we blij ofdat we een kind erbij hadden gekregen!
De jaren zijn voorbij gevlogen en hebben enorm genoten van onze does.
Inmiddels is ze 14 jaar geworden en moeten we bijna afscheid van haar gaan nemen.
Met pijn in ons hart dit is een groot verlies voor ons en zeker ook voor de kinderen die groot zijn gebracht met onze does.
We gaan hem straks vreselijk missen maar ik wou toch nog even doorgeven dat hij een fijne tijd heeft gehad bij ons wij hebben van haar 14 jaar mogen genieten en zij van ons.
We zullen haar missen.
Veel liefs van de baasjes van Tristan(charlotte)

Gr Danny Sandy Otten
Uit Utrecht

E-mail: